دسته‌بندی نشده

پوکی استخوان

بله، پوکی استخوان یک مشکل جدی است که می‌توان با پیشگیری مناسب از آن جلوگیری کرد. در ادامه، به برخی از عوامل موثر بر پوکی استخوان و راه‌های پیشگیری از آن می‌پردازم:

پارادوکس جنسیت
 
  1. جنسیت: پوکی استخوان در زنان بیشتر از مردان رخ می‌دهد و در ۸۰ درصد مواقع زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
  1. سن: با گذشت زمان، استخوان‌ها به طور طبیعی تراکم خود را از دست می‌دهند و ضعیف‌تر می‌شوند. این بدان معنا نیست که هر فرد مسن به پوکی استخوان دچار می‌شود، بلکه به این معنی است که احتمال رشد این بیماری با بالا رفتن سن افزایش پیدا می‌کند.
  1. سابقه خانوادگی: اگر هر یک از والدین شما پوکی استخوان داشته باشند، شما نیز بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستید.
  1. سابقه شکستگی استخوان: اگر فقط یک استخوان شکسته داشته باشید، این عامل خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.
استخوان بلند
 
  1. استخوان بندی ریز و نازک: افراد با استخوان‌های کوچک و نازک، بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.
  1. سفید پوست بودن یا اجداد آسیایی یا لاتین داشتن: پوکی استخوان در همه نژاد‌ها و قومیت‌ها تاثیر می‌گذارد، اما اگر شما سفید پوست یا آسیایی و لاتین باشید بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستید.
یائسگی
 
  1. یائسگی: کاهش شدید هورمون استروژن که یک هورمون زنانه است، مشخص می‌شود. هنگامی که سطح استروژن کاهش پیدا می‌کند، استخوان‌ها تراکم خود را از دست داده و مستعد شکستگی می‌شوند.
رژیم غذایی
 
  1. رژیم غذایی: مصرف کلسیم و ویتامین D از طریق غذا به حداکثر برسانید. محصولات لبنی، سبزی‌ها، ماهی‌ها و مکمل‌های کلسیم می‌توانند کمک کننده باشند.

به یاد داشته باشید که مشاوره پزشکی در مورد پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مهم است. 

 
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
author-avatar

درباره ابزار طب کسری تجهیزات پزشکی ارتوپدی و توانبخشی

سایت تخصص معرفی پروتز - تجهیزات - ابزار - ارتوپدی- جراحی - مفاصل - زانو - لگن - فیمور - پوکی استخوان - ایمپلنت - ... تجهیزات پزشکی ابزار طب کسری شرکت تجهیزات پزشکی ابزار طب کسری با همکاری جراحان استخوان و پزشکان ارتوپد ایران و همراهی شرکت های تولید کننده پروتز های مصنوعی و مفاصل اقدام به تسهیل ارتباط بین بیمار و پزشک و تجهیزات لازم میپردازد. پروتز زانو و لگن یکی از تکنولوژی‌های پزشکی مهم است که به بیماران کمک می‌کند تا بهبود یابند و حرکت را بازیابی کنند. این پروتزها از سه قسمت تشکیل شده‌اند: ساقه استخوان ران (Femoral Stem): قسمتی که در استخوان ران جایگزین می‌شود. سر استخوان ران (Femoral Head): قسمتی که در انتهای فوقانی ساقه استخوان ران قرار می‌گیرد و جایگزین سر قدیمی استخوان ران آسیب دیده می‌شود. پروتز استابولولار (Acetabular Cup): قسمتی که جایگزین قسمت آسیب دیده از استابولار (سقف استخوان لگن) می‌شود. برخی از بهترین برندهای پروتز زانو عبارتند از: زیمر (Zimmer Biomet) استرایکر (Stryker) دپوی (DePuy Synthes) اسمیت (Smith & Nephew) گروپ لپین (Groupe Lépine) بایو تک (BIOTECH) مونوگرام (Monogram) 1 لطفاً قبل از انتخاب پروتز، با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین گزینه را برای شرایط خاص شما انتخاب کنید. پروتز لگن یک وسیله پزشکی قابل کاشت در بدن انسان است که از سه قسمت تشکیل شده است: ساقه استخوان ران (Femoral Stem)، سر استخوان ران (Femoral Head) و کاپ استابولار (Acetabular Cup). این سه عنصر جایگزین مفصل ران آسیب دیده بیمار می‌شود تا موجب بهبود حرکات مفصل و تسکین درد بیمار گردد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *